ADVOCAAT IN OSS

Zoekt u een goede advocaat in Oss en heeft u behoefte aan sterke juridische ondersteuning? In ’s-Hertogenbosch is het kantoor van Willems van Bladel Advocaten gevestigd. Wij werken vanuit de Brabantse hoofdstad en zetten ons met succes in voor cliënten in de wijde omgeving. Wanneer u een advocaat in Oss zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische zaken in Oss

De gemeente Oss speelt een belangrijke regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De plaats ligt op korte afstand van Den Bosch. Woont of werkt u in de gemeente en heeft u zakelijk of als particulier een advocaat in Oss nodig voor goed juridisch advies of  juridische bijstand? Neem dan vrijblijvend contact op met Willems van Bladel Advocaten. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Gespecialiseerd in rechtsgebieden

Willems van Bladel Advocaten staat voor toegankelijke, kwalitatief goede en betaalbare juridische dienstverlening binnen veel gerechtelijke specialismes. Wie woont of werkt in Oss – of in nabijgelegen plaatsen zoals Zaltbommel, Kerkdriel, Rosmalen of Nijmegen – kan te maken krijgen met zaken waarbij een advocaat in Oss tot steun kan zijn. Willems van Bladel Advocaten is sterk in verschillende rechtsgebieden. Deze lopen uiteen van personen- en familierecht, via ondernemingsrecht tot strafrecht. Onze advocaat, mr. Roland Willems,  is geboren en getogen in Brabant. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de advocatuur en is u graag van dienst.

Gerechtshof ’s-Hertogenbosch

Willems van Bladel Advocaten stuurt in beginsel aan op het op vriendschappelijke wijze (in der minne) schikken van zaken. Lukt dat niet, dan staan wij ons mannetje in de rechtszaal. Wij hebben ruime ervaring wanneer het aankomt op procederen. De zaken waarin Willems van Bladel Advocaten juridische bijstand verleent, verschijnen doorgaans voor het gerechtshof in Den Bosch. Hier worden zaken behandeld die spelen in de wijde omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Schijndel, Veghel, Vught, Zaltbommel, Drunen, Boxtel, Tilburg, Waalwijk en Nijmegen.

Transparante tarieven

De advocaten bij Willems van Bladel verrichten hun werkzaamheden tegen redelijke en transparante tarieven. Daarnaast werken wij op basis van toevoeging, wat ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo wordt genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand wijst een cliënt een pro deo advocaat toe wanneer de cliënt hiervoor in aanmerking komt. Dit hangt af van het jaarinkomen en de persoonlijke situatie, met als uitgangspunt (het peiljaar) het jaar dat twee jaren voorafgaat aan de datum van de aanvraag. Willems van Bladel Advocaten neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand.

Gratis spreekuur in Den Bosch

Elke dinsdagmiddag houdt Willems van Bladel Advocaten een gratis spreekuur in ‘s-Hertogenbosch. Ook is er elke derde zaterdagochtend van de maand een gratis spreekuur in Waalre, verzorgd door mr. Willems.

Bijstand nodig van uw advocaat in Oss?

Zoekt u een advocaat in Oss of omgeving voor advies over een juridische kwestie? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. U bereikt onze advocaten op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail via info@wvbadvocaten.nl.

Zaak melden via Whatsapp

Heeft u behoefte aan adequate juridische bijstand en wilt u uw geschil vrijblijvend via Whatsapp melden?

Een juridisch geschil melden?

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.