Uurtarief advocaat Den Bosch

Heldere afspraken over de kosten van juridische bijstand is voor Willems Van Bladel Advocaten vanzelfsprekend. Wij hanteren in beginsel een scherp en concurrerend uurtarief. De facturatie geschiedt maandelijks en wordt voorzien van een gespecificeerde tijdsverantwoording. Kosten voor derden, zoals deurwaarderskosten of griffierechten die door de rechtbank in rekening worden gebracht, worden ook doorbelast.

Vaak komt de vraag of er een inschatting gemaakt kan worden van de kosten van een rechtszaak. Dit is een terechte vraag, echter lastig om in te schatten. De kosten zijn mede afhankelijk van de opstelling van de wederpartij. Ook de aanpak van de rechter speelt hierin een rol. Wij begrijpen dat het prettig is te weten met welke kosten u rekening moet houden. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan in bepaalde situaties dan ook een vaste prijsafspraak worden gemaakt.

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunnen wij u wellicht gratis van dienst zijn.

Afspraak inplannen

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.