Gesubsidieerde rechtsbijstand advocaat Den Bosch

Vanuit de overtuiging dat juridische bijstand voor iedereen toegankelijk moet zijn, verricht Willems Van Bladel Advocaten haar werkzaamheden ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand en/of op doorverwijzing van het Juridisch Loket Den Bosch.

Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand

Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, vergoedt de staat de kosten van uw advocaat. U betaalt dan zelf alleen een eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. Voor meer informatie omtrent gefinancierde rechtsbijstand wordt u verwezen naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Gesubsidieerde rechtsbijstand dekt de volgende kosten

De gesubsidieerde rechtsbijstand dekt de werkzaamheden van uw advocaat. De aanvullende kosten (bijv. het griffierecht en de kosten van uittreksels) worden niet vergoed. Ook een proceskostenveroordeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Achteraf intrekken van een toevoeging

Achteraf (nadat de zaak is afgesloten) kan de Raad voor Rechtsbijstand de eerder verstrekte toevoeging intrekken. Dit zal geschieden indien in de zaak een bepaald financieel resultaat is behaald, te weten 50% van het van toepassing zijnde heffingsvrije vermogen van box 3.

Meer informatie

Afspraak inplannen

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.