Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch. Wij verlenen rechtshulp aan zakelijke en particuliere cliënten in de gehele regio, waaronder ook Rosmalen, Vlijmen, Heusden, Drunen, Haarsteeg en Vught. Bij ons advocatenkantoor in Den Bosch zijn uiteraard ook nieuwe cliënten van buiten de regio ‘s-Hertogenbosch welkom. Binnen het kantoor, gevestigd op “De Rietvelden” aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch zijn 2 advocaten en 1 juridisch medewerkster werkzaam. De dagelijkse rechtspraktijk wordt uitgevoerd door mr. Roland Willems en mr. Indy de Gram.

De algemene civielrechtelijke praktijk wordt door Roland uitgeoefend. Hij is als met name actief op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht. Daarnaast heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

Maak kennis met Roland
Indy | Willems van Bladel advocaten

Indy is breed georiënteerd en richt zich op de algemene praktijk. Met name op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het verbintenissenrecht is hij thuis. Ook heeft hij de nodige expertise in het opstellen en beoordelen van contracten.

Maak kennis met Indy
Maureen | Willems van Bladel advocaten

Maureen van Rijn

Juridisch medewerkster

Maureen is de onmisbare schakel tussen onze cliënten en de advocaten.

Neem direct contact op

Wij houden kantoor in de Koffiebrandery in ’s-Hertogenbosch

Neem contact op met Willems van Bladel Advocaten

Werkwijze en tarieven

Eerlijke, heldere en toegankelijke juridische bijstand

We hanteren een informele werkwijze tegen heldere tarieven. Wij verrichten onze werkzaamheden als advocaat ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Samenwerking met de Raad voor Rechtsbijstand

Willems van Bladel advocaten in Den Bosch neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand. Heeft u hier vragen over of wilt u hier graag meer over weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tarieven van ons kantoor
High Trust – Raad voor de Rechtsbijstand

Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch. We helpen u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen. Daarmee is een langdurig geschil te voorkomen. Kan er uiteindelijk geen minnelijke regeling worden getroffen? Dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen alsdan goed van pas.