Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch. Wij verlenen rechtshulp aan zakelijke en particuliere cliënten in de gehele regio, waaronder ook Rosmalen, Vlijmen, Heusden, Drunen, Haarsteeg en Vught. Bij ons advocatenkantoor in Den Bosch zijn uiteraard ook nieuwe cliënten van buiten de regio ‘s-Hertogenbosch welkom. Binnen het kantoor, gevestigd op “De Rietvelden” aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch zijn een advocaat en een juridisch medewerkster werkzaam. De dagelijkse rechtspraktijk wordt uitgevoerd door mr. Roland Willems.

Roland Willems | Willems van Bladel advocaten

Advocaat / Eigenaar

De algemene civielrechtelijke praktijk wordt door Roland uitgeoefend. Hij is als met name actief op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht. Daarnaast heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

Wij houden kantoor in de Koffiebrandery in ’s-Hertogenbosch

Werkwijze en tarieven

Eerlijke, heldere en toegankelijke juridische bijstand

We hanteren een informele werkwijze tegen heldere tarieven. Wij verrichten onze werkzaamheden als advocaat ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Samenwerking met de Raad voor Rechtsbijstand

Willems van Bladel advocaten in Den Bosch neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand. Heeft u hier vragen over of wilt u hier graag meer over weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch. We helpen u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen. Daarmee is een langdurig geschil te voorkomen. Kan er uiteindelijk geen minnelijke regeling worden getroffen? Dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen alsdan goed van pas.