Bestuursrecht advocaat in Den Bosch

Vroeg of laat krijgt u te maken met de overheid. Grote en vaak logge instanties waar u als particulier of ondernemer vaak geen voet tussen de deur krijgt.

Wij kunnen u daarbij ondersteunen,
door het indienen van een bezwaarschrift en/of beroepschrift tegen overheidsbesluiten inzake:

  • Ruimtelijk bestuursrecht
  • Aanvraag vergunningen
  • Bijstandsuitkering (WWB)
  • Werkloosheidsuitkering (WW)
  • Arbeidsongeschiktheidsuitkering (WAO / WIA)
  • Overige sociale zekerheidswetten

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis voor wie bestuursrecht dagelijkse praktijk is. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Problemen met een overheidsinstantie of gemeente?

Bij Willems van Bladel Advocaten helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van bestuursrecht. Veelal is er sprake van een situatie waarbij men in de knel komt met overheidsinstanties waar u geen voet tussen de deur krijgt. Tijdige inschakeling van een bestuursrecht advocaat is daarbij onontbeerlijk, omdat daarmee vaak een langdurig en slepend geschil kan worden voorkomen.

Bestuursrecht advocaat in Den Bosch nodig?

Zoekt u een bestuursrecht advocaat in ‘s-Hertogenbosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen over bestuursrecht. U bereikt ons op telefoonnummer 073 – 7470406 per e-mail op info@wvbadvocaten.nl.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.