Arbeidsrecht advocaat Den Bosch

De praktijk van Willems van Bladel Advocaten bestrijkt het volledige gebied van het arbeidsrecht waarmee werkgevers en werknemers te maken kunnen krijgen.

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis voor wie arbeidsrechtelijke geschillen dagelijkse praktijk zijn. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Een oplossing voor juridische problemen rondom werk

Bij Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van arbeidsrecht. Het oplossen van geschillen staat bij ons op één. Wat we nog liever zien, is dat we juridische problemen in een voorfase tackelen zodat daarmee een langdurig geschil wordt voorkomen.

Arbeidsgeschil in Den Bosch

Zoekt u een arbeidsadvocaat in ‘s-Hertogenbosch gespecialiseerd in geschillen op het werk? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen omtrent arbeidsrecht. Bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met een arbeidsgeschil als gevolg van een ontslag op staande voet of bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, maar ook wanneer er collectief ontslag wordt aangevraagd. Daarnaast kunt u voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst uiteraard ook bij bij ons kantoor terecht. U bereikt ons op telefoonnummer 073 – 7470406 per e-mail op info@wvbadvocaten.nl.

Deskundige juridische bijstand bij arbeidsrecht

Heeft u een arbeidsgeschil of vragen over arbeidsrecht, en zoekt u een advocaat in Den Bosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen omtrent arbeidsrecht. Bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met een arbeidsgeschil als gevolg van een ontslag op staande voet of bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, maar ook wanneer er collectief ontslag wordt aangevraagd. Daarnaast kunt u voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst uiteraard ook bij bij ons kantoor terecht.

Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat via telefoonnummer 073-7470406 of stuur een e-mail naar info@wvbadvocaten.nl

Buiten kantoortijden of teruggebeld worden door een arbeidsrecht advocaat?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor specifiekere vragen, of als het reeds tot een arbeidsgeschil is gekomen, kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.