Strafrechtadvocaat in Den Bosch

Strafrecht is een ruim begrip en veelomvattend. Wanneer u in een strafzaak betrokken bent geraakt, kan dat verregaande gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op het gebied van strafrecht. Met veel ervaring op velerlei praktijkgebieden van het strafrecht kan een strafrecht advocaat van Willems van Bladel Advocaten u deskundige bijstand verlenen.

Willems van Bladel Advocaten kan u bijstaan tijdens een:

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis met veel ervaring op velerlei praktijkgebieden van het strafrecht. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Een oplossing voor problemen rondom strafrecht

Bij Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van strafrecht. Het oplossen van geschillen staat bij ons op één. Wat we nog liever zien, is dat we juridische problemen in een voorfase tackelen zodat daarmee een langdurige strafzaak wordt voorkomen.

Strafzaak of strafbeschikking in Den Bosch?

Heeft u een strafzaak of heeft u een strafbeschikking ontvangen, en zoekt u een advocaat in Den Bosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen omtrent strafrecht. Bijvoorbeeld wanneer uw rijbewijs ingevorderd is of er goederen in beslag genomen zijn. Maar ook wanneer u juridische bijstand tijdens een strafzitting in de rechtbank nodig heeft.

Neem voor een advocaat gespecialiseerd in strafrecht contact op via telefoonnummer 073 – 7470406 of stuur een e-mail naar info@wvbadvocaten.nl.

Tevens kunnen wij namens u een klaagschrift en/of bezwaarschrift indienen indien uw rijbewijs is ingevorderd of indien er goederen in beslag zijn genomen. Voor meer informatie omtrent strafvervolging verwijzen wij u naar de website van het Openbaar Ministerie.

Een juridisch geschil melden?

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.