ZITTING MEERVOUDIGE STRAFKAMER

Ingewikkelde en zware strafzaken worden door drie rechters samen beoordeeld (meervoudige strafkamer). U kunt denken aan zaken met betrekking tot zware mishandeling of bijvoorbeeld poging tot doodslag. U ontvangt eerst een dagvaarding en daarin staat omschreven waarvan u verdacht wordt en wanneer u bij de rechter dient te verschijnen. Het gaat vaak om zwaardere zaken waarbij ook zwaar gestraft wordt.

Gedagvaard door Justitie?

Indien u gedagvaard bent door Justitie raden wij u dan ook aan om spoedig contact op te nemen met een advocaat van Willems van Bladel Advocaten te ‘s-Hertogenbosch. We kunnen dan het strafprocesdossier namens u opvragen en daarna samen met u de zaak doorspreken om zodoende goed voorbereid ter zitting te verschijnen.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.