ADVOCAAT IN VUGHT

Heeft u behoefte aan sterke juridische ondersteuning en zoekt u een goede advocaat in Vught? Het kantoor van Willems van Bladel Advocaten is in ’s-Hertogenbosch gevestigd. Vanuit de Brabantse hoofdstad zetten wij ons met succes in voor cliënten in de wijde omgeving. Wanneer u een advocaat in Vught zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische zaken in Vught

De gemeente Vught speelt een belangrijke regionale rol als woon- en winkelstad, maar geniet ook bekendheid door talencentrum Regina Coeli, ofwel de nonnetjes van Vught. De plaats ligt op korte afstand van Den Bosch. Woont of werkt u in de gemeente en heeft u zakelijk of als particulier een advocaat in Vught nodig voor goed juridisch advies of  juridische bijstand? Neem dan vrijblijvend contact op met Willems van Bladel Advocaten. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Gespecialiseerd in rechtsgebieden

Willems van Bladel Advocaten staat voor toegankelijke, kwalitatief goede en betaalbare juridische dienstverlening binnen veel gerechtelijke specialismes. Wie woont of werkt in Vught – of in nabijgelegen plaatsen zoals Schijndel, Veghel, Boxtel, Tilburg of Drunen – kan te maken krijgen met zaken waarbij een advocaat in Vught tot steun kan zijn. Willems van Bladel Advocaten is sterk in verschillende rechtsgebieden. Deze lopen uiteen van personen- en familierecht, via ondernemingsrecht tot strafrecht. Onze advocaten, mr. Roland Willems en mr. Indy de Gram, zijn geboren en getogen in Brabant. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de advocatuur en zijn u graag van dienst.

Gerechtshof ’s-Hertogenbosch

Willems van Bladel Advocaten stuurt in beginsel aan op het op vriendschappelijke wijze (in der minne) schikken van zaken. Lukt dat niet, dan staan wij ons mannetje in de rechtszaal. Wij hebben ruime ervaring wanneer het aankomt op procederen. De zaken waarin Willems van Bladel Advocaten juridische bijstand verleent, verschijnen doorgaans voor het gerechtshof in Den Bosch. Hier worden zaken behandeld die spelen in de wijde omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Oss, Nijmegen, Heusden, Zaltbommel, Waalwijk en Eindhoven.

Transparante tarieven

De advocaten bij Willems van Bladel verrichten hun werkzaamheden tegen redelijke en transparante tarieven. Daarnaast werken wij op basis van toevoeging, wat ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo wordt genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand wijst een cliënt een pro deo advocaat toe wanneer de cliënt hiervoor in aanmerking komt. Dit hangt af van het jaarinkomen en de persoonlijke situatie, met als uitgangspunt (het peiljaar) het jaar dat twee jaren voorafgaat aan de datum van de aanvraag. Willems van Bladel Advocaten neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand.

Gratis spreekuur in Den Bosch

Elke dinsdagmiddag houdt Willems van Bladel Advocaten een gratis spreekuur in ‘s-Hertogenbosch. Ook is er elke derde zaterdagochtend van de maand een gratis spreekuur in Waalre, verzorgd door mr. Willems. Daarnaast houdt Mr. de Gram op afspraak een gratis spreekuur in samenwerking met Stichting Kompas in de regio Rivierenland (Hedel, Kerkdriel, Ammerzoden, Velddriel, Zaltbommel).

Bijstand nodig van uw advocaat in Vught?

Zoekt u een advocaat in Vught of omgeving voor advies over een juridische kwestie? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. U bereikt onze advocaten op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail via info@wvbadvocaten.nl.

Zaak melden via Whatsapp

Heeft u behoefte aan adequate juridische bijstand en wilt u uw geschil vrijblijvend via Whatsapp melden?

Meld uw juridische kwestie via WhatsApp

Een juridisch geschil melden?

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.