Indy de Gram | Willems van Bladel advocaten

Neem contact met ons op

  Indy de Gram

  Advocaat

  Mr. Indy de Gram wilde van kinds af aan piloot worden. Na het afronden van de HAVO heeft hij zich voor de pilotenopleiding aangemeld. De medische keuring heeft hij niet doorstaan en om die reden heeft hij zich aangemeld voor de opleiding Commerciële Economie. Gaandeweg is hij overgestapt naar de opleiding Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, met als specialisatie Ondernemingsrecht.

  Gedurende zijn studie heeft Indy de nodige werkervaring opgedaan. Zo heeft hij een studentstage gevolgd bij een rechtsbijstandsverzekeraar en daarna een stage bij een advocatenkantoor. Tijdens deze stage kwam Indy tot de conclusie dat een toekomst voor hem was weggelegd in de advocatuur. Tijdens zijn afstuderen is Indy bij Willems van Bladel Advocaten begonnen. Vervolgens is hij in dienst getreden als juridisch medewerker en in februari 2019 is hij beëdigd als advocaat.

  In zijn vrije tijd sport Indy graag, met name in teamverband, zo is hij tweemaal per week op het voetbalveld te vinden. Zijn maatschappelijke betrokkenheid toont hij onder andere door het juridisch inloopspreekuur wat hij houdt in samenwerking met Stichting Kompas, regio Rivierenland (Hedel, Kerkdriel, Ammerzoden, Velddriel, Zaltbommel).

  Rechtsgebieden

  Daarnaast voert Indy binnen kantoor de letselschadepraktijk. Hij helpt slachtoffers van onder meer verkeersongelukken en bedrijfsongevallen bij het verhalen van hun schade. Tevens kan hij u bijstaan bij letselschade als gevolg van een medische fout.

  Doortastend en vastberaden

  Gaat voor een bevredigende oplossing voor zijn cliënten. Indy laat zich niet van de wijs brengen, bijt zich vast in iedere zaak en streeft naar een bevredigende oplossing voor zijn cliënt.