ADVOCAAT IN ZALTBOMMEL

Zoekt u een goede advocaat in Zaltbommel en heeft u sterke juridische ondersteuning nodig? Willems van Bladel Advocaten is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Vanuit de Brabantse hoofdstad zetten onze advocaten zich met succes in voor cliënten in de wijde omgeving. Wilt u een effectieve en ter zake kundige advocaat in Zaltbommel, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische zaken in Zaltbommel

De stad Zaltbommel kent veel bezienswaardigheden en activiteiten. De plaats ligt niet ver van Den Bosch. Woont of werkt u in de vestingstad en heeft u zakelijk of als particulier een advocaat in Zaltbommel nodig voor juridische bijstand of goed juridisch advies? Neem dan vrijblijvend contact op met Willems van Bladel Advocaten. Ons kantoor heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en is makkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer.

Gespecialiseerd in rechtsgebieden

Willems van Bladel Advocaten staat voor toegankelijke, kwalitatief goede en betaalbare juridische dienstverlening binnen veel gerechtelijke specialismes. Wie woont of werkt in Zaltbommel – of in nabijgelegen plaatsen zoals Heusden, Kerkdriel, Oss, Nijmegen, Waalwijk of Drunen – kan te maken krijgen met zaken waarbij een advocaat in Zaltbommel tot steun kan zijn. Willems van Bladel Advocaten is sterk in verschillende rechtsgebieden. Deze lopen uiteen van personen- en familierecht, via ondernemingsrecht tot strafrecht. Onze advocaat, mr. Roland Willems, is geboren en getogen in Brabant. Hij is u graag van dienst en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de advocatuur.

Gerechtshof ’s-Hertogenbosch

Willems van Bladel Advocaten stuurt in beginsel aan op het op vriendschappelijke wijze (in der minne) schikken van zaken. Lukt dat niet, dan staan wij ons mannetje in de rechtszaal. Wij hebben ruime ervaring wanneer het aankomt op procederen. De zaken waarin Willems van Bladel Advocaten juridische bijstand verleent, verschijnen doorgaans voor het gerechtshof in Den Bosch. Hier worden zaken behandeld die spelen in de wijde omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Tilburg, Vught, Schijndel, Boxtel en Eindhoven.

Gratis spreekuur in Den Bosch

Elke dinsdagmiddag houdt Willems van Bladel Advocaten een gratis spreekuur in ‘s-Hertogenbosch. Ook is er elke derde zaterdagochtend van de maand een gratis spreekuur in Waalre, verzorgd door mr. Willems.

Transparante tarieven

De advocaten bij Willems van Bladel verrichten hun werkzaamheden tegen redelijke en transparante tarieven. Daarnaast werken wij op basis van toevoeging, wat ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo wordt genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand wijst een cliënt een pro deo advocaat toe wanneer de cliënt hiervoor in aanmerking komt. Dit hangt af van het jaarinkomen en de persoonlijke situatie, met als uitgangspunt (het peiljaar) het jaar dat twee jaren voorafgaat aan de datum van de aanvraag. Willems van Bladel Advocaten neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bijstand nodig van uw advocaat in Zaltbommel?

Zoekt u een advocaat in Zaltbommel of omgeving voor advies over een juridische kwestie? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. U bereikt ons op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail via info@wvbadvocaten.nl.

Zaak melden via Whatsapp

Heeft u behoefte aan adequate juridische bijstand en wilt u uw geschil vrijblijvend via Whatsapp melden?

Een juridisch geschil melden?

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.