ADVOCAATKANTOOR IN DEN BOSCH

Juridisch advies in Den Bosch?

Zoekt u juridisch advies bij een advocaatkantoor in Den Bosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen over de volgende rechtsgebieden:

Voor juridische vragen over bovenstaande rechtsgebieden kunt u bij Willems van Bladel Advocaten de terecht. Wanneer u dus op zoek bent naar een advocaat in Den Bosch, bent u bij ons kantoor aan het juiste adres.

Advocaatkantoor in Den Bosch

Op zoek naar een advocaat in Den Bosch? Willems van Bladel Advocaten is een modern advocaatkantoor in Den Bosch, dat rechtshulp verleent aan zowel particuliere cliënten als bedrijven in de regio Den Bosch. Bij ons advocatenkantoor zijn 2 advocaten en enkele ondersteunende medewerkers werkzaam.

De advocaten van ons kantoor in Den Bosch zetten het oplossen van geschillen op één. Wanneer we juridische problemen in een voorfase tackelen kan daarmee veelal ook een langdurig geschil worden voorkomen.

Een juridisch geschil melden?

mr. R.P.V.W. (Roland) Willems – Advocaat

Roland beoefent de algemene civielrechtelijke praktijk binnen ons kantoor. Hij is als met name actief op de gebieden ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht. Naast deze rechtsgebieden heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

mr. I. (Indy) de Gram- Advocaat

Indy de Gram houdt zich bezig met de algemene praktijk. Indy is met name thuis op de gebieden aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht.

Advocaat Den Bosch belt u terug

    Contact met een advocaat in Den Bosch

    U bereikt ons op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail op info@wvbadvocaten.nl.

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.