ADVOCAAT IN DEN BOSCH EN OMGEVING

Willems van Bladel Advocaten is een advocatenkantoor in Den Bosch met specialisten in verschillende rechtsgebieden. Zoekt u een advocaat binnen de algemene civielrechtelijke praktijk, dus binnen bijvoorbeeld ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht? Neem dan contact op met mr. Roland Willems.

Advocaat in de buurt van ’s-Hertogenbosch

Heeft u vragen over juridische zaken of kunt u juridische bijstand goed gebruiken in uw werk of als privépersoon? Als u woont of werkt in Den Bosch of de wijde omgeving, dan is het goed om te weten dat Willems van Bladel Advocaten u graag van dienst is. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor onze cliënten in Boxtel, Drunen, Kerkdriel, Nijmegen, Oss en Rosmalen. Ook personen en bedrijven in Schijndel, Tilburg, Veghel, Vught, Waalwijk en Zaltbommel weten ons goed te vinden. Vanzelfsprekend zetten wij onze effectieve juridische expertise ook graag in voor bedrijven en personen in andere gemeenten in de buurt van Den Bosch.

Vrijblijvend en gratis advies

Willems van Bladel Advocaten geeft regelmatig gratis en persoonlijk advies. Elke dinsdagmiddag is er een gratis spreekuur in het eigen advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Mr. Willems houdt daarnaast iedere derde zaterdagochtend van de maand een gratis spreekuur in Waalre.

Laat u adviseren

Wilt u graag de hulp inschakelen van uw advocaat in de regio Den Bosch? Neem dan  telefonisch contact met ons op via 073-7470406, via e-mail info@wvbadvocaten.nl of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden.

Een juridisch geschil melden?

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.