BEËINDIGING VAN SAMENWERKINGSVERBANDEN

Beëindiging van samenwerkingsverbanden, zoals een V.O.F.

In het geval van onvoorzienbare omstandigheden biedt het Burgerlijk Wetboek de mogelijkheid een beroep te doen op het wijzigen/beëindigen van een overeenkomst. Dit is echter een lastige zaak, omdat de meeste omstandigheden volgens de rechter niet onvoorzienbaar zijn. Het is daarom van belang dat u bij het opstellen van een samenwerkingscontract vastlegt wanneer er tot aanpassing of beëindiging van de overeenkomst moet komen.

Ondersteuning bij beëindiging van samenwerkingsverbanden

Ondernemers doen er goed aan voorafgaand aan de samenwerking concrete afspraken te maken. Dat biedt een handvat voor situaties waarmee partijen in aanraking komen. Willems van Bladel advocaten uit Den Bosch kan u verder adviseren over het opstellen van een samenwerkingscontract of het wijzigen en beëindigen van een overeenkomst.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken. Wij staan u graag bij en zullen u begeleiden en ondersteunen waar mogelijk.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.