FINANCIERING EN ZEKERHEDEN

Wie als ondernemer een financiering wil afsluiten, krijgt vaak een grote hoeveelheid voorwaarden voorgeschoteld. Of het nu gaat om het aangaan en uitvoeren van de financiering van vastgoed, van een overname, of andere financieringen. Willems van Bladel Advocaten adviseert ondernemers en financiers over de beste manier om financieringen en zekerheden contractueel vast te leggen. Dat kan bijvoorbeeld via zakelijke garanties in het pand- en hypotheekrecht, maar ook via persoonlijke garanties zoals borgtocht en hoofdelijkheid.

Financieringsvormen

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende financieringsvormen, waaronder bankgaranties, gesyndiceerde leningsovereenkomsten, securitisaties, factoring, verrekening, zekerheidseigendom, oneigenlijke zekerheden, executie zekerheden, project- en concernfinanciering en IPR (intellectueel eigendomsrecht). De keuze voor een juiste financieringsvorm en het vestigen van zekerheden kan bij de uitwinning daarvan grote gevolgen voor de ondernemer hebben, ook in privé.

Onderneming in zwaar weer

Willems van Bladel Advocaten staat u ook bij tijdens de herfinanciering van uw bedrijf of tijdens de beëindiging van een financiering. Wij stellen alles in het werk om voor u de risico’s beheersbaar te houden. Wanneer de onderneming zich in zwaar weer bevindt, of als u te maken krijgt met kredietopzegging door de bank staan wij u graag bij.

Meer informatie

Voor verschillende soorten bedrijfsfinanciering gelden verschillende vereisten. Willems van Bladel Advocaten geeft u graag advies en staan u kundig terzijde bij het financieren van uw onderneming. Neem daarom direct contact op met ons en maak een afspraak om te praten over financieringen en zekerheden.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.