CONTRACTENRECHT

Contracten zijn vooral in de professionele sfeer enorm van belang. Een onderneming zal regelmatig een advocaat nodig hebben – die is gespecialiseerd in contractenrecht – om contracten op te stellen. Algemene voorwaarden van een arbeidscontract, huurcontract of koopcontract behoren duidelijk vastgelegd te worden. Een rechter grijpt in geval van een conflict altijd terug op het contract. Willems van Bladel advocaten te Den Bosch kan u helpen met het samenstellen van een contract of helpen de schade te beperken bij een geschil over de inhoud en/of uitwerking van een contract. Indien u ons tijdig inschakelt kunt u problemen in de toekomst voorkomen.

Veel werkgevers zoeken bijvoorbeeld naar mogelijkheden om de arbeidsovereenkomst van werknemers te versoberen. Echter, dit is juridisch gezien niet altijd toegestaan. Het wijzigen van arbeidsvoorwaarden dient zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerd te worden. Een onjuist wijzigingstraject kan leiden tot loonvorderingen over een periode met terugwerkende kracht van ten minste vijf jaar. Raadpleeg Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch als u vragen heeft over het contractenrecht.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.