BRANDSCHADE

Op het moment dat u slachtoffer bent geworden van brand aan uw woning of bedrijf, dan is het verstandig zo spoedig mogelijk juridisch advies in te winnen bij een specialist. De advocaten van Willems Van Bladel Advocaten uit Den Bosch kunnen u adviseren. Zij kunnen al in een vroeg stadium namens u met uw verzekeraar onderhandelen. Vervolgens begeleiden zij u bij het inschakelen van een contra-expert.

Brandschade expert

Verzekeraars sturen meestal een eigen expert om de brandoorzaken te bestuderen. Het rapport dient u te bemachtigen. Er zijn echter niet veel verzekeraars bereid u in korte tijd een kopie van dat rapport te verstrekken. Aangezien er meerdere maanden gelegen zijn tussen het moment van het bezoek van de verzekeringsexpert en de afgifte aan u van zijn rapport, wordt een eventuele contra-expertise in uw opdracht zwaar bemoeilijkt. Daarom is het aan te bevelen dat u direct na de expert van de verzekeraar zelf een contra-expert inschakelt. De sporen zijn dan nog vers. Indien de verzekeringsexpert een aangrijpend detail over het hoofd heeft gezien, dan bent u in ieder geval gedekt door uw eigen contra-expert. Meestal kunt u zo’n contra-expertise op kosten van uw verzekeraar uitvoeren.

Wij nemen ook graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.