MEDISCHE FOUTEN

Jaarlijks maken artsen wel meer dan 30.000 keer vermijdbare medische fouten, wat grote gevolgen kan hebben voor uw gezondheid. Als het resultaat van een behandeling anders is dan wat verwacht had mogen worden, dan is er vaak een medische fout gemaakt en is de arts aansprakelijk. Wanneer u niet bent geïnformeerd over de behandeling en de risico’s daarvan, kan de arts aansprakelijk zijn als de risico’s bij u optreden en u – als u dit van te voren had geweten – niet zou hebben ingestemd met de behandeling.

Namens u kunnen wij het medisch dossier opvragen en deze laten beoordelen door een betrouwbaar medisch adviseur. De Raad van Rechtsbijstand geeft subsidie voor dit gratis advies. Daarna weet u of u recht heeft op schadevergoeding voor de gemaakte medische fouten. De advocaten van Willems Van Bladel Advocaten in Den Bosch zullen zorgen voor een definitieve afwikkeling en een maximale vergoeding voor u.

Heeft u vragen over het aansprakelijkheidsrecht? Of heeft u op een andere manier letsel opgelopen, door de schuld van een ander? Neem dan direct contact op met Willems van Bladel Advocaten.

Wij nemen graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.