LETSELSCHADE BIJ SPORT EN SPEL

In sportsituaties ontstaan regelmatig blessures of ongevallen waarbij een speler letselschade oploopt. Als er sprake is van opzet heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Wij zoeken het graag voor u uit. Onze juridische bijstand is voor u gratis.

In Nederland sporten naar schatting ruim tien miljoen mensen. Veel mensen sporten in verenigingsverband. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan teamsporten zoals voetbal en hockey. Maar ook het sporten tijdens de gymles op school. Met name bij voetbal komen nog al eens geweldsmisdrijven of incidenten voor waarbij mensen schade oplopen.

Indien u letselschade heeft opgelopen tijdens een sport- en spelsituatie, is het belangrijk dat u de gegevens van getuigen noteert en vraagt om een verklaring. Tevens is het van belang dat u naar een arts gaat om uw letsel te laten vaststellen. Het maken van foto’s van uw letsel kan u ook helpen om de schade te verhalen.

Wij helpen u graag met het indienen van een schadeclaim en bieden u gratis juridisch advies. Voor juridische bijstand kunt u direct contact met ons opnemen.

Wij nemen graag contact met u op

    ADVOCATENKANTOOR IN DEN BOSCH

    Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.